Snemajo zadnje kadre

Foto: Žurnal24 Uroš Gracar z mlado ekipo in izkušenim Sašem Đukićem snema zadnje kadre filma Ra
Film. Mladi ustvarjalci so združili moči.
Oglej si celoten članek

“Želim dokazati, da sem tako veliko zadevo sposoben izpeljati do konca. Pomembne so izkušnje, ki jih pridobivam. To, da me podpira in v filmu nastopa tudi Sašo Đukić, je zame velika čast, saj ga zelo spoštujem in cenim,” pravi Uroš Gracar, 17-letni režiser filma Razpotje.

Gre za nizkoproračunski film, ki ga od oktobra snemajo na različnih lokacijah v Novem mestu, nekaj kadrov pa so posneli tudi v Ljubljani. “Imam odlično ekipo. Vid Kek je izjemno potrpežljiv in produktiven direktor fotografije, Sergej Kastelic je direktor zvoka, tudi brez Sebastijana Šterka ne gre,” razlaga.

Vloga glavnega igralca je pripadla Tilnu Šerbcu Turku, pri ustvarjanju filma pa sodelujejo še Filip Škoflek, Martin Zajc, Dejan Janc in Katja Špoljar. Napovednik so si lahko ogledali udeleženci filmskega festivala, premiero pa naj bi film doživel še jeseni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.