SNS bo z interpelacijo počakala

Foto: Žurnal24 Poleg Andreja Bručana bosta ministrski položaj zapustila še Janez Božič in Jure
V SNS so pripravili interpelacijo zoper ministra Bručana, vendar bodo počakali še na protikorupcijsko komisijo.
Oglej si celoten članek

V poslanski skupini SNS so pripravili interpelacijo zoper ministra za zdravje Andreja Bručana, vendar bodo z njeno vložitvijo še počakali. Namesto v ponedeljek jo bodo vložili v roku 14 dni, saj jo želijo dopolniti še z ugotovitvami protikorupcijske komisije, ki v teh dneh presoja nekatere prijave sumov korupcije in klientelizma na ministrstvu za zdravje.

Poslanec Sašo Peče je povedal, da imajo v SNS zagotovljeno podporo poslancev vseh opozicijskih poslanskih skupin. Naslednji  teden pa se glede interpelacije nameravajo sestati še s predstavniki SD, LDS in nepovezanih poslancev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.