So se spravili na Slovensko vojsko?

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenska vojska je težave s svojim uradnim instagram profilom že prijavila, na pojasnila pristojnih pa še čakajo.
Oglej si celoten članek

Sledilci uradnega profila Slovenske vojske na instagramu so lahko opazili nenavadno dogajanje. Namesto več kot 500 objav, sta po novem zdaj na njem vidni le še dve.

Foto: posnetek zaslona instagram slovenska vojska Da se z njihovim profilom nekaj dogaja, so nam v oddelku za odnose z javnostmi potrdili. "Ne moremo dostopati do našega profila. Zadevo smo prijavili instagramu," je pojasnil polkovnik Marjan Sirk in dodal, da so pristojni prijavo sprejeli, kaj več, pa za zdaj ni jasnega. 

Tako za zdaj ne morejo reči, ali so bili tarča hekerskega napada ali gre za kakšno drugo tehnično težavo. Upajo, da bo zadeva čim hitreje urejena. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 16:51 10. Avgust 2020.

    kje ste pisunčki našli to butasto sliko, ki ni S od Slovenske vojske.

  • 12:53 10. Avgust 2020.

    IMAMO FANTA ,KI GA USA ZAHTEVA ,KAO INSERDO AL ,KAK ,DAJTE GA ZAPOSLIT ,DA VAS REŠI, TELEBAJSKI

  • 12:17 10. Avgust 2020.

    So spet tisti pijani aktivisti SDS na delu. Žan in detektivi, čas je za ukrepanje 😎😌.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.