So vas letos okradli na plaži?

Foto: PP Izola
Foto: PP Izola
Septembra so v grmovju v Strunjanu našli več predmetov, ki so jih nepridipravi poleti ukradli na plažah v Simonovem zalivu in v Strunjanu.
Oglej si celoten članek

Našli so več denarnic z dokumenti in drugo vsebino. Za nekatere predmete ne vedo, kdo je lastnik. Če kdo prepozna svoje predmete, naj to sporoči na telefonsko številko 113.

Izolski policisti so sicer v poletnih mesecih obravnavali večje število tatvin na plažah, , predvsem na plaži v Simonovem zalivu. Pri eni od tatvin je bil prijet 30-letnik iz okolice Celja. Predmete, ki jih je ukradel, so mu zasegli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.