Sobota dež, nedelja sonce

Foto: Žurnal24 (Foto: istock)
V soboto bo vreme aprilsko, v nedeljo nas čaka več sonca. "Temperature bodo primerne letnemu času," pravi Markošek iz Arsa.
Oglej si celoten članek

"V soboto bo spremenljivo s plohami, v nedeljo pa sončno. Stopinje bodo letnemu času primerne," je za zurnal24.si povedal Janez Markošek iz Agencije Republike Slovenije za okolje (Arso).

Jutra bodo še hladna, temperature se bodo gibale od -2 do 6 stopinj, popoldne pa se bo segrelo od 12 do 17 stopinj, še bo pihal severovzhodni veter, na Primorskem zmerna burja.

Na začetku prihodnjega tedna nas po besedah Markoška čaka suho vreme.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.