Sobota je bila, pa toliko na novo okuženih!

Foto: Epa Covid-19, testiranje
Foto: Epa Covid-19, testiranje
Slabih številk s potrjenimi okuženimi še ni konec. Glavnina trenutno še vedno prihaja iz ...
Oglej si celoten članek

Znani so podatki testov na covid-19, opravljenih v soboto. 

Potrjenih primerov je 31. Ob 15 ozdravljenih to pomeni, da je trenutno potrjenih okužb pri nas 449 primerov. V soboto so sicer opravili 769 testov, kar je skoraj polovico manj kot v petek, ko je bilo potrjenih okužb 38, je razvidno iz aplikacije Covid-19 Sledilnik.

Novi primeri prihajajo iz 15 različnih občin. V veliki večini gre za posamezne primere ali največ po dva potrjena okužena, z razliko Ljubljane, od koder na novo prihaja osem potrjenih okužb. Tri okužbe pa imajo v Tržiču. 

Največ potrjenih primerov je v starosti 35-44 let (8), 25-34 (7) in 45-54 (6). 

Eno osebo so včeraj na novo hospitalizirali, skupaj je v bolnišnicah 24 oseb. Dve od njih ostajata v intenzivni negi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.