Sobota v znamenju zastojev

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Na slovenskih avtocestah so nastajali zastoji. Povečan promet je pričakovati tudi jutri.
Oglej si celoten članek

Na slovenskih cestah so bili zaradi velikega števila turistov, ki so bili na poti proti morju, zastoji. Še vedno je tako trikilometrski zastoj na podravski avtocesti od Prepolja proti Dražencem ter naprej po glavni cesti Jurovci - Gruškovje. Voznikom priporočamo uporabo mejnih prehodov Zavrč, Središče ob Dravi, Rogatec ali Dobovec. Do zastojev prihaja tudi na cestah Gruškovje - Podlehnik - Draženci, Izola - Portorož in Šmarje - Dragonja.

Izognite se obremenjenim mejnim prehodom

Tudi na mejnih prehodih je treba čakati. Na Gruškovju pri izstopu 30 minut, na Dragonji pri izstopu 75 minut in pri vstopu 15 minut.

Zaradi pričakovane gneče pri centru voznikom svetujejo strpnost do drugih prometnih udeležencev, še posebej tujcev, ki slovenskih cest ne poznajo tako dobro kot domačini. Če je le mogoče, naj se vozniki na daljšo pot odpravijo izven največjih konic, torej zvečer, ponoči ali zgodaj zjutraj.

Še več informacij o prometu najdete tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.