Sodnik za 27-letnico odredil pripor

Foto: Foto: Ivica Galović/Pixsell
Foto: Foto: Ivica Galović/Pixsell
27-letnica, osumljena težkega uboja 14-letne sestrične, se je pred preiskovalnim sodnikom zagovarjala z molkom.
Oglej si celoten članek

27-letna Ivana Cude iz Zatona Obrovečkega je bila včeraj privedena k preiskovalnemu sodniku v Karlovcu zaradi suma storitve kaznivega dejanja težkega uboja svoje sestrične, 14-letne Sare Čirjak iz Zadra. 

Osumljena naj bi 20. junija okoli 7. ure zjutraj v družinski hiši v kraju Mala Mila pri Lovincu odšla v sobo sestrične ter ji z ostrim predmetom zadala več ubodnih ran v prsni koš, zaradi katerih je mladoletnica na poti v bolnišnico umrla. 

Psihične težave?

Osumljenka se je branila z molkom, po poročanju hrvaških medijev je povedala le, da ima psihične težave. 

Preiskovalni sodnik Ivan Perković je za osumljeno odredil pripor.

Mladoletna Sara je kot vsako leto med šolskimi počitnicami prišla z družino na kmetijo, ki ga njen oče upravlja skupaj z bratom. 

Čeprav so zdravniki po dejanju poskušali z oživljanjem dekleta, na žalost niso bili uspešni in so lahko ugotovili le njeno smrt ter okoli 8.30 o sumljivih okoliščinah obvestili policijo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:06 23. Junij 2017.

    Psihicne tezave ja, pa se kaj, ce bi jih imela nebi skrivala faco ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.