Sojenje morilcu ljubimca

Foto: Žurnal24 Matjaž Svetina naj bi svojega intimnega partnerja, frizerja Danila Hvalo, najpre
Na koprskem okrožnem sodišču se nadaljuje sojenje obtoženemu 25-letnemu Matjažu Svetini iz Svetega na Krasu. Kot je znano, je obtožen okrutnega umora svojega intimnega partnerja.
Oglej si celoten članek

Kot je znano, je Matjaž Svetina obtožen okrutnega umora svojega intimnega partnerja, 63-letnega frizerja Danila Hvale. Svetina naj bi omenjenega najprej večkrat zabodel, mu prerezal vrat in ga nato še povozil z osebnim avtomobilom. Sodni izvedenec je izpodbijal Svetinovo izjavo, da je pokojnega povozil po nesreči. Povedal je še, da lahko z gotovostjo potrdi, da je bilo vozilo, ki je zapeljalo čez pokojnika, Svetinovo. Kot je znano, je bil sicer pokojni frizer poročen, njegovo truplo pa je našel njegov sin.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.