Solskjaer se bo upokojil

Oglej si celoten članek

Eden najboljših norveških nogometašev vseh časom Ole Gunnar Solskjaer bo končal aktivno kariero pri angleškem moštvu Manchester United, saj je "utrujen" od večnega bojevanja s poškodbami. Novico o upokojitvi je v ponedeljek zvečer predvajala britanska televizijska postaja Sky Sports.

Štiriintridesetletni Skandinavec je v zadnjih sezonah veliko časa preživel na bolniškem dopustu, po sedmih operacijah na kolenu pa se je odločil končati aktivno nogometno pot.
Solskjaer je v Manchester United prišel iz Moldeja leta 1996, z moštvom iz Old Trafforda pa je osvojil šest naslovov angleškega prvaka in dva naslova v tekmovanju za FA Cup. Z Rdečimi vragi, kot ljubkovalno imenujejo angleško moštvo, je leta 1999 slavil tudi v najbolj imenitnem evropskem klubskem tekmovanju, v finalu lige prvakov pa so premagali igralce nemškega Bayerna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.