Šoltes zbral dovolj podpisov

Foto: Ljubljana 18.03.10 Igor Soltes, racunsko sodisce, intervju, Foto: Dejan Mijovic
Foto: Ljubljana 18.03.10 Igor Soltes, racunsko sodisce, intervju, Foto: Dejan Mijovic
Igor Šoltes zbral dovolj podpisov za kandidaturo na volitvah v Evropski parlament.
Oglej si celoten članek

Lista Igorja Šoltesa je 3.500 podpisov za kandidiranje na volitvah v Evropski parlament zbrala v osmih dneh. Čeprav to zadostuje za kandidaturo, bodo podpise zbirali še naprej.

Po besedah nekdanjega predsednika računskega sodišča Šoltesa akcijo zbiranja podpisov namenjajo pogovorom z ljudmi. "Vesel sem njihovega zaupanja, a še bolj pomemben je občutek, da v nas vidijo sogovornika, ki deli njihovo skrb za usodo Slovenije."

Z nastopom na evropskih volitvah Šoltes po več napovedih v zadnjih letih, da se bo politično aktiviral, zdaj dokončno aktivno vstopa v slovensko politiko, pri čemer se namerava pomeriti tudi na lokalnih in parlamentarnih volitvah.

Kot so v začetku aprila zapisali v njegovem društvu Verjamem, bodo v kampanji pred evropskimi volitvami v ospredje postavili predvsem Slovenijo in njen položaj znotraj EU ter zastopanje slovenskih interesov pri sprejemanju odločitev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.