Sonce bodo zakrili oblaki

Foto: Žurnal24 (Foto: iStockphoto)
Čaka nas suh, oblačen in hladnejši vikend. Proti koncu tedna pa nas čaka sneg.
Oglej si celoten članek

Kot so nam povedali na Agenciji RS za okolje, bomo v soboto še deležni nekaj sonca, vendar se bo ohladilo. Temperature se bodo zjutraj gibale okrog ničle, čez dan do prijetnih deset stopinj. Zbudili se bomo v oblačno nedeljo, ki pa bo tudi malce hladnejša, čez dan se bo namreč ogrelo le do okrog 6 stopinj.

Če se boste odpravili na smučišče, to storite v soboto. Na Kredarici je še 325, na Voglu 95 in v Ratečah 23 centimetrov snega. Nevarnosti plazov po besedah dežurnega meteorologa ni.

Oblačno bo tudi na Obali, kjer se bo čez dan ogrelo do 10 stopinj.

Oblačnost se bo v ponedeljek nadaljevala. Proti koncu tedna pa nas lahko preseneti tudi sneg.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.