Sonce še do torka

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Lepo sončno in toplo vreme bomo imeli po napovedih Arsa še do torka, sreda bo ponekod že deževna.
Oglej si celoten članek

Sončno vreme nas bo spremljalo še tudi jutri in v torek, s tem da bodo jutra ponekod meglena z nizko oblačnostjo. Od nizkih jutranjih temperatur (od 4 do 9 stopinj), se bo čez dan ogrelo, in sicer na prijetnih 21 do 24 stopinj.

V sredo bo sončnega obdobja očitno konec, zmerno do pretežno oblačno bo, ponekod v zahodni in osrednji Sloveniji bo občasno deževalo, napovedujejo na Arsu, kjer dodajajo na bo zmerno do pretežno oblačno tudi v četrtek, s tem da bo četrtek večinoma suh.

10-dnevna vremenska napoved nakazuje delno oblačno vreme tudi v petek in soboto, ko naj bi bile tudi dnevne temperature že nižje, in sicer do 18 stopinj Celzija. Prihodnja nedelja naj bi bila zopet sončna, ponedeljek pretežno jasen, torek pa delno oblačen. Kljub oblačnosti pa naj bi bila torej deževna le sreda.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.