Šos bo povrnil škodo

Foto: Žurnal24 Sistem podjetja Margento ni deloval slabe pol ure. (Foto: Daša Purgaj)
Sistem podjetja Margento ni deloval slabe pol ure, povzročil pa je za 755 evrov škode.
Oglej si celoten članek

Študenti. Škoda, ki je nastala zaradi sredinega nedelovanja sistema subvencionirane študentske prehrane (SŠP), je 755 evrov, so sporočili iz Študentske organizacije Slovenije (Šos).

Med 12.29 in 13.30 subvencij za študentsko kosilo zaradi napake v sistemu ni moglo uveljaviti 288 študentov. “Študenti bodo dobili povrnjen znesek subvencije, ki je niso mogli uveljaviti. Vse bomo pisno obvestili in pozvali, naj se po 13. septembru zglasijo na točkah SŠP. Šos pa bo uveljavil pogodbeno kazen, kot je to določeno v pogodbi z izvajalcem SŠP, družbo Margento storitve,” so sporočili s Šosa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.