Spar: gre za zlorabo naše blagovne znamke

Foto: Profimedia Spar
"Prek SMS sporočil se je v minulih dneh pojavila lažna nagradna igra, ki naslovljence neupravičeno nagovarja v imenu podjetja SPAR Slovenija," opozarjajo v podjetju.
Oglej si celoten članek

"SPAR Slovenija ne izvaja navedene nagradne igre, v kateri je potrebno odgovoriti na nekaj vprašanj za domnevno uvrstitev v žreb za Darilno kartico Spar v vrednosti 500 evrov. Gre za lažno nagradno igro in zlorabo blagovne znamke Spar Slovenija," opozarjajo. 

"Nagradna igra, ki jo prejmete v obliki SMS-a vsebuje Spar logotip in se začne s pozivom k sodelovanju v kratki anketi, ki naj bi omogočala, da uporabnik zadane Darilno kartico Spar v vrednosti 500 evrov. Vse dobitnike tovrstnega SMS sporočila opozarjamo, naj v nagradni igri ne vpisujejo svojih podatkov in ne pošiljajo SMS sporočila," svetujejo v podjetju. 

Pred dobrim mesecem so se pojavili lažni Sparovi kuponi, prevarati pa so konec januarja organizirali tudi lažno Mercatorjevo nagradno igro. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:46 27. Marec 2018.

    Vsaka reklama je dobra.

  • 16:28 27. Marec 2018.

    to si tak sami delajo pol pa pravijo da nevejo nič za to.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.