Spar objavil odpoklic izdelka

Foto: Profimedia
Pozor, nevarno. Lahko pride do električnega udara!
Oglej si celoten članek

Podjetje Spar je objavilo odpoklic kuhalnika za kavo. "Prek tesnila za vodo lahko uhaja voda na površino," so zapisali pri Zvezi potrošnikov Slovenije. "Kuhalnik predstavlja resno tveganje za uporabnika, saj lahko pride do električnega udara."

Prvi distributer Spar Slovenija je objavil prostovoljni odpoklic kuhalnika s trga, zalogo pa je vrnil dobavitelju iz Avstrije.

"V primeru, da imate ta kuhalniko doma, ga ne uporabljajte," svetujejo pri ZPS. "Lahko ga vrnete v trgovino kjer ste ga kupili, upravičeni ste do povrnitve kupnine."

Podatki o izdelku:
Naziv: Kuhalnik za kavo
Tip: SX Art. Nr. 18122, Lot: 30455 - črne barve
Blagovna znamka: Simpex
EAN: 9100000665733
Proizvajalec: Simpex Import und Export, Europastrasse 3, 5015 Salzburg, Avstrija
Uvoznik / 1.distributer: Spar Slovenija do.o.o., Letališka cesta 26, 1000 Ljubljana
Poreklo: Kitajska

Foto: Spar Avtomat za kavo

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:42 10. December 2018.

    Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.