Specialci osvobodili ugrabljenega

Foto: Žurnal24 (Foto: null)
Specialna enota policije je v petek iz krempljev ugrabiteljev rešila moškega iz okolice Maribora, ki je bil pogrešan že dan prej.
Oglej si celoten članek

Specialna enota policije je v petek iz krempljev ugrabiteljev rešila moškega iz okolice Maribora, ki je bil pogrešan že dan prej.

Vdrli so specialci
“Policisti so locirali objekt, v katerega je vdrla specialna enota. Tam so bili pogrešani moški in trije osumljenci, zadnjim so odvzeli prostost,”
je skopo policijsko poročilo Policijske uprave Maribor, kjer o podrobnejših informacijah zaradi interesa preiskave molčijo. Policisti so dva osumljenca privedli k dežurnemu preiskovalnemu sodniku.

Organizator poškodovan
Neuradno smo izvedeli, da naj bi bila med ugrabljenim moškim, ki naj bi ga zadrževali v objektu na Ruški cesti, in osumljenci ugrabitve v ozadju tudi druga kazniva dejanja.

Iz zanesljivih virov smo izvedeli, da naj bi bil organizator ugrabitve med intervencijo specialcev poškodovan. Sicer pa so policisti zoper njega podali kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja hude telesne poškodbe, goljufije in ogrožanja varnosti. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.