Specialci prijeli nasilna izsiljevalca

Foto: Žurnal24
Ugrabila dolžnika. Eden izsiljevalec naj bi bil Andrej Hartman, obtožen sodelovanja v heroinski navezi.
Oglej si celoten članek

Gorenjski policisti in kriminalisti so skupaj s kriminalisti iz Ljubljane in pripadniki specialne enote policije v sredo zvečer aretirali 30- in 38-letnega osumljenca izsiljevanja, so včeraj sporočili policisti.

Pretepla in ugrabila
Po pojasnilih Leona Kedra, tiskovnega predstavnika s kranjske policije, sta osumljenca v torek zvečer prišla na dom k 41-letnemu oškodovancu v Lesce, ga izsiljevala zaradi domnevnega dolga in ga pretepla. Nato sta ga celo ugrabila, odpeljala na dom enega izmed osumljencev in potem izpustila.

Stara znanca policije

Gre za stara znanca policije, eden izmed njiju naj bi bil Andrej Hartman, ki je bil pred leti osumljen tihotapljenja okoli 200 kilogramov heroina iz Bolgarije v Slovenijo. Leta 2000 je bil Hartman v procesu gorenjske heroinske naveze obsojen na 14-letno zaporno kazen.

Oba osumljenca so pridržali in bosta privedena na zaslišanje na kranjsko sodišče zaradi suma kaznivega dejanja izsiljevanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.