Specialci tudi v Ljubljani

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Na več lokacijah v Ljubljani ne delu specialne policijske enote.
Oglej si celoten članek

Na Viču v bližini Viške sončave je kolegica opazila več policistov v neprebojnih jopičih, domneva, da gre za posebne enote.

"Nacionalni preiskovalni urad danes izvaja policijske aktivnosti v zvezi s kriminalistično preiskavo s področja mednarodne organizirane kriminalitete. Aktivnosti se izvajajo na več različnih lokacijah na ljubljanskem območju," je sporočil Drago Menegalija in dodal, da bodo več informacij javnosti posredovali, ko bo preiskava zaključena.

Slovenske novice poročajo o prisotnosti specialnih enot tudi na pred blokom na Celovški cesti ter na Brodarjevem trgu.

Kot smo poročali, obsežne preiskave potekajo tudi na območju policijske uprave Koper, kjer se je policistom izmuznil 27-letni osumljenec. Ali sta preiskavi povezani, ni znano. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 10:50 5. Oktober 2016.

    Ljubljanica na Brodarjevem t. je nizka - komot čez in papa

  • 21:28 4. Oktober 2016.

    Je pa slaščičarna :)

  • 20:34 4. Oktober 2016.

    žal, nikoli

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.