Spet črni teden, nova smrt v Idriji

Foto: PGD Slovenske Konjice
Foto: PGD Slovenske Konjice
V soboto ob 17. uri se je v naselju Lokavec pri Ajdovščini zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 52-letni voznik iz okolice Ajdovščine, so sporočili iz Generalne policijske uprave. V nedeljo zjutraj pa se je statistika umrlih v letošnjih nesrečah na slovenskih cestah še povečala.
Oglej si celoten članek

Dvainpetdesetletni voznik osebnega avtomobila je vozil osebni avtomobil po regionalni cesti iz smeri Lokavca proti Predmeji. V naselju Lokavec je pri izpeljavi levega preglednega ovinka z vozilom zapeljal levo čez nasprotno smerno vozišče izven vozišča na brežino in pri tem čelno trčil v drevo. Po nudeni prvi zdravniški pomoči na kraju nesreče s strani delavcev zdravstvenega doma Ajdovščina je bil z reševalnim vozilom odpeljan v bolnico Šempeter, kjer pa je zaradi hudih poškodb umrl.

Na Idrijskem še ena smrtna žrtev

Na regionalni cesti Gore-Idrija se je zjutraj ob 6.37 smrtno ponesrečil voznik osebnega avtomobila, ki je na nezavarovanem odseku ceste zapeljal s ceste in se prevrnil po strmem pobočju. Posredovali so reševalci iz zdravstvenega doma Idrija, policisti in gasilci, piše na spletnih straneh Uprave RS za zaščito in reševanje.

Ta teden se je zgodilo še ena tragična prometna nesreča. V četrtek je v občini Mozirje ponoči prišlo do hude prometne nesreče, ki je terjala dve mladi življenji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:19 3. November 2015.

    Slovenija je pravi poligon motoriziranih in dokazovanja željnih idiotov...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.