Spet je med nami

Foto: Žurnal24 Tako otroci kot tudi njihovi starši so se veselili srečanja z dedkom Mrazom.
Dedek Mraz je že med nami. To soboto se je s spremstvom pripeljal s Pohorja.
Oglej si celoten članek

Več tisoč obiskovalcev, med katerimi so seveda prevladovali otroci, je nestrpno pričakovalo moža s sivo brado. Ko se je spodnji postaji vzpenjače bližala njegova gondola, je med zbranimi završalo. Decembrskega junaka so otroci priklicali s pesmico Siva kučma, bela brada.

Obiskal bo otroke
Dedek Mraz bo otroke obiskal ta torek ob 17.15 v vrtcu Kekec na Pobrežju, v sredo bo s svojim spremstvom obiskal Tezno, v četrtek bo otroke obdaril v prostorih OŠ Prežihov Voranc, v petek pa se odpravlja v Selnico ob Dravi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.