Spet prihajajo vroči dnevi

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Spet prihajajo bolj vroči dnevi, temperature se bodo dvignile do 32 stopinj Celzija. Poskrbite za svoje zdravje in se ne izpostavljajte tveganjem.
Oglej si celoten članek

Spet prihajajo toplejši oziroma bolj vroči dnevi, ki pa ne bodo tako neznosni, ker v zraku ne bo veliko vlage. Po napovedih Agencije RS za okolje se bodo dnevne temperature gibale od 27 do 32 stopinj Celzija.

Na Inštitutu za varovanje zdravja (IVZ) svetujejo, da se otroci, kronični bolniki, osebe s čezmerno telesno težo in starejši v vročih dneh zadržujejo v hladnejših prostorih oziroma v senci in poskrbijo za zaužitje zadostnih količin primerne tekočine.

Več o priporočilih lahko preberete na spletni strani IVZ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.