Virus na novo odkrili v doslej varnem slovenskem mestu

Foto: Epa
Foto: Epa
Nove okužbe.
Oglej si celoten članek

V Sloveniji so v petek po vladnih podatkih ob 767 testiranjih potrdili dve novi okužbi z novim koronavirusom, umrla pa ni nobena oseba s covidom-19. V bolnišnici ostaja šest oseb s to boleznijo, nihče pa ne potrebuje intenzivne nege.

Novi okužbi sta bili potrjeni po ena v Mariboru in v Novi Gorici. Slednja je bila kljub meji z Italijo doslej med slovenskimi mesti, kjer je bilo ugotovljenih najmanj okužb.

Skupno so doslej v Sloveniji opravili 87.095 testov in potrdili 1492 primerov okužbe z novim koronavirusom. Skupaj je doslej umrlo 109 bolnikov z novo koronavirusno boleznijo.

Velja tudi za SLO Ugotovljeno, kakšni ljudje so med krizo največ kopičili WC papir

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 13:30 13. Junij 2020.

    hahahahaha, ranocelnički še kar naprej strumno po poti covid 1984 ranocelofašizma. kdaj jih bomo ustavili?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.