Spet v napačni smeri

Foto: Žurnal24 (Foto: Dejan Mijovič)
Na dolenjski avtocesti je okoli 7.10 voznik osebnega vozila vozil po napačni strani avtoceste v smeri Novega mesta.
Oglej si celoten članek

Kot so voznike opozarjali na prometno-informacijskem centru, voznik v napačni smeri vozi na odseku med Ljubljano in Grosupljem. "Umaknite se skrajno desno," svetujejo voznikom.

Vožnja po napačni strani avtoceste bo s prvim julijem strožje kaznovana. Namesto 300 evrov in prejetih petih kazenskih točk, kot zakon o varnosti v cestnem prometu določa zdaj, boste od julija dalje morali plačati 1200 evrov kazni, poleg tega pa vas čaka še 18 kazenskih točk oziroma odvzem vozniškega dovoljenja.

Več o prometni varnosti na slovenskih cestah v članku Tretjina jih umre zaradi hitrosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.