Spet voznik vozil v nasprotno smer!

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nevarnosti za voznike, ki vozijo proti Novemu mestu, ni več. Voznika niso izsledili.
Oglej si celoten članek

Prometno-informacijski center za državne ceste (Pic) je opozarjal, da na dolenjski avtocesti med priključkoma Grosuplje in Višnjo Goro proti Novemu mestu voznik pelje v napačni smeri. Ogrožal je vse, ki so vozili proti Novemu mestu. A na srečo nevarnosti ni več. 

Kot so nam povedali na Picu, voznika najverjetneje niso ulovili. Po njihovih podatkih ga ekipe Darsa niso zasledile, zato je verjetno sam zapeljal z avtoceste.

Da voznika niso izsledili, so potrdili tudi na ljubljanski policijski upravi. "PU Ljubljana je bila danes okoli 9. ure obveščena o modrem vozilu, ki vozi po nasprotni smeri avtoceste iz smeri Višnje gore proti Grosuplju. Takoj so bili na kraj poslani policisti, ki pa vozila do sedaj še niso izsledili. Z zbiranjem obvestil policisti nadaljujejo," so nam pojasnili.

 

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:04 23. September 2013.

    Z avtocesto ni,razen da je bila preplačana... Z vozniki in kdo je lahko voznik,pa je marsikaj narobe...

  • 09:52 23. September 2013.

    Nekaj je očitno narobe s SLO X krat preplačano avtocesto.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.