Špiler in Stojanović v Celju do 2011

Foto: Žurnal24 spiler_sad
David Špiler in Aleksandar Stojanović sta še za štiri leta podaljšala pogodbi z rokometnim klubom Celje Pivovarna Laško in tako v mestu ob Savinji ostajata do junija 2011.
Oglej si celoten članek

S to potezo v Celju Pivovarni Laško potrjujejo začrtano usmeritev sodelovanja z zdajšnjim igralskim kadrom na daljše časovno obdobje.

"Vesel sem, da smo se dogovorili za podaljšanje, saj sem v klubu zelo zadovoljen. V primerjavi z lansko sezono imam končno tudi želeno minutažo. Celje je velik klub in upam, da bo sedanja zasedba več let igrala skupaj ter ob tem prišla do odmevnejših rezultatov," je povedal celjski organizator igre David Špiler, ki je na nedeljski tekmi s Kielom v trku z vratarjem Rezarjem staknil poškodbo kolena, zato bo izpustil teden reprezentančnih priprav. Aleksandar Stojanović je z reprezentanco Srbije že odpotoval na turnir v Nemčijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.