Splet jim je odgnal goste

Foto: Žurnal24 “Napaka na spletu nam je odnesla ‘smetano’, ki je v nadaljevanju sezone nismo mo
Kamp Šobec. Zaradi napake na nizozemskih spletnih straneh ob goste.
Oglej si celoten članek

Letošnja sezona je bila v kampu Šobec za dva odstotka slabša od lanske, ko so našteli 68 tisoč nočitev in 18 tisoč gostov.

Postavili bi tablo
150. Toliko gostov je trenutno v kampu, uradno pa ga bodo zaprli konec septembra. Prizadevajo si, da bi ob avtocesti postavili usmerjevalno tablo, ki je zdaj ni.

Na slabši obisk sta vplivala vreme in nogometno prvenstvo, precej gostov pa jim je na vrhuncu sezone odgnala tudi napaka na dveh najbolj obiskanih nizozemskih spletnih straneh, na katerih so objavili, da je temperatura na Šobcu namesto 30 stopinj Celzija in več le 12 stopinj Celzija. “Preden smo to ugotovili in so napako odpravili, smo izgubili deset dni, in to na enem od naših najpomembnejših trgov, kajti med gosti prevladujejo prav Nizozemci,” je pojasnil prvi mož kampa Zlatko Kavčič. Kar 95 odstotkov gostov je tujcev, v kampu pa računajo, da se jim bodo v prihodnosti občutno povečali stroški za promocijo, za katero na leto namenijo okoli 40 tisoč evrov.

Zvezdice bo težko obdržati
Kavčič je zanikal govorice, da kamp nima več petih zvezdic, temveč le tri. “To so zlonamerne govorice, ki niso resnične. Menim pa, da so merila za kampe v Sloveniji prestroga in niso primerljiva s tujino.” Če bodo v kampu Šobec želeli obdržati pet zvezdic, bodo morali prenoviti restavraciji in izboljšati animacijsko ponudbo za goste. “Za vsakogar obstaja nevarnost, da izgubi zvezdice. Nenehno spreminjanje meril pa ni pametno,” je dodal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.