Splošen izpad Siol TV-ja

Foto: Žurnal24 Najprej se je čez sliko pojavil tekst (slika 1), po nekaj trenutkih pa navodila
Okoli desete ure zvečer je prišlo po celotni Sloveniji do splošnega izpada storitve Siol2, kar pomeni, da so naročniki storitev Siol ostali brez televizije.
Oglej si celoten članek

Na Siolu so dejali, da napako že odpravljajo, vendar pa še niso znali potrditi, kdaj bo odpravljena.

 

Nadgradnja sistema

Siol na svoji spletni strani sicer uporabnike obvešča, da do 24. avgusta izvajajo dela, povezana z nadgradnjo telekomunikacijskega omrežja. Zaradi tega lahko občasno prihaja do motenj ali prekinitev v delovanju storitve SiOL TV, še posebej na področju Ljubljane z okolico. 

Izpad je opazil tudi odgovorni urednik dnevnika Žurnal24 in tednika Žurnal Goran Novković. Kot je razložil, se je najprej čez sliko pojavil tekst (slika 1, glej zgoraj) in tudi po programskih mestih se ni bilo več mogoče premikati. Čez nekaj trenutkov so se pojavila navodila (slika 2), da se bo po 60 sekundah vključil pomožni sistem, a se ni zgodilo nič. Pojavil se je le prazen ekran (slika 3). Po približno 30 minutah, se je slika spet prikazala.


Novković še dodaja, da so se te težave pojavile že večkrat.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.