Spolno zlorabljal svoje pse

Foto: Profimedia
41-letnega moškega obtožnica bremeni, da je spolno zlorabljal svoje pse.
Oglej si celoten članek

Moški, ki je sicer zaposlen v Evropskem parlamentu, 41-letni Zagrebčan, bi se moral te dni zglasiti na sodišču v hrvaški prestolnici, kjer zoper njega teče postopek zaradi kaznivega dejanja zlorabe psov.

Na sodišču se ni zglasil, njegov odvetnik je sodišču predložil medicinsko dokumentacijo, ki dokazuje, da je obdolženi bolan in hospitaliziran.

Odvetnik je sicer sodišče znova zaprosil, da se iz postopka izključi javnost zaradi zaščite zasebnosti obdolženega. Tožilka je pri tem poudarila, da za to ne vidi nobene potrebe, vendar da odločitev prepušča sodišču. Naslednja razprava bo določena takrat, ko bo sodnica pretehtala zahtevo.

Obdolženi sicer vsakršno krivdo za očitano mu kaznivo dejanje zavrača, trdi, da bo dokazal svojo nedolžnost. Tožilstvo mu očita, da je od leta 2009 do leta 2015, ko je bil prijet, na različnih mestih spolno zlorabljal svoje pse.
Rodezijski goniči so pri tem dobili trajne poškodbe.

Policija je moškemu prišla na sled v okviru akcije iskanja pedofilov na spletu, pri čemer so odkrili, da je zaposleni v Evropskem parlamentu pošiljal elektronska sporočila in foto material svojega početja.

V okviru preiskave, ki je sledila, so policisti pri moškemu doma in na sedežu njegovega podjetja našli ogromno spornega materiala, s katerim bo tožilstvo na sodišču dokazovalo, da je 41-letnik kriv očitanega mu kaznivega dejanja.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 07:54 20. November 2017.

    Prekleta golazen kockasta, gnus gnusen, take goazni je treba enostavno nabijat v vse odprtine, prase ostudno!!!!

  • 01:42 19. November 2017.

    Evroposlanski liberalno-multikulturni globalistični izpirjenec tako kot njegovi LGBT in sado-mazo zoofili prijatelji v EU parlamentu in po celotni EU v …

  • 20:51 18. November 2017.

    jajce odrezat - jebo te evropski parlament - šef je že na teše pijan in slini vse okol sebe; ja …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.