Športno dejavni politiki v Velenju

Foto: Gregor Katič Tradicionalni teniški turnir Foto: Gregor Katič Tradicionalni teniški turnir Foto: Gregor Katič Tradicionalni teniški turnir Foto: Gregor Katič Tradicionalni teniški turnir Foto: Gregor Katič Tradicionalni teniški turnir Foto: Gregor Katič Tradicionalni teniški turnir Foto: Gregor Katič Tradicionalni teniški turnir Foto: Gregor Katič Tradicionalni teniški turnir Foto: Gregor Katič Tradicionalni teniški turnir Foto: Gregor Katič Teniški turnir v Velenju
Tudi letos je v Velenju potekal tradicionalni teniški turnir. Na njem so se pomerili številni naši politiki.
Oglej si celoten članek

Že 24. zapored je v Velenju potekal tradicionalni teniški turnir, letos v organizaciji in pod pokroviteljstvom Termoelektrarne Šoštanj, Gorenja, Mestne občine Velenje in Premogovnika Velenje. Na njem se vsako leto zberejo gospodarstveniki, direktorji in menedžerji, politiki, župani, poslanci, pa tudi ministri – tako nekdanji kot sedanji.

Letos je bil sicer edini aktualni minister v Velenju Patrick Vlačič, ki se je v Šaleško dolino še pripeljal po "stari" in ne novi, hitri cesti, ki jo vsi težko čakajo. Še najmanj pa je bilo letos opaziti športnikov in estradnikov. Večina gostov je spretno vrtela teniške loparje, igrali pa so tudi golf in se preizkušali v laserskem streljanju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • Syn
    13:51 21. Avgust 2011.

    Športali?? Kakšna beseda pa je to?

  • 13:32 21. Avgust 2011.

    Ne razumem zakaj pokrovitelji kaj jim je treba plačat,da se pridejo nastavljat? A so mogoče zbrali kakšen denar v dobrodelne …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.