Sprla sta se zaradi kurjave

Foto: Žurnal24
V Gažonu pri Kopru so morali policisti v soboto dopoldne posredovati pri sporu med očetom in sinom. Slednja sta se sprla zaradi ogrevanje stanovanjske hiše.
Oglej si celoten članek

Iz PU Koper so sporočili, da je očeta, ki je bil sicer pijan, zeblo in se je zato odločil, da bo prižgal peč in se malo pogrel.

To pa je zmotilo njegovega sina, ki mu je postalo vroče. Zato je najprej odprl okna, ker pa to ni pomagalo, se je nato odločil za skrajni ukrep.

Okna je snel in jih odnesel pred stanovanjsko hišo. To pa je tako zmotilo očeta, da sta se sprla in stepla še pred hišo.

Ko so na kraj dogodka prispeli policisti, so se morali najprej soočiti z sinom, saj se ta nikakor ni hotel pomiriti. Možje v modrem so morali zoper njega uporabiti celo prisilna sredstva.

Sina so nato za nekaj ur pridržali, skupaj z očetom pa bosta morala plačati še denarno kazen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.