Sprli so se, začel se je pretep, na dan je privlekel nož. Sledilo je tole ...

Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Policisti Policijske uprave Ljubljana obravnavajo poskus uboja v zvezi s sporom med več osebami v središču Ljubljane, o katerem so bili obveščeni v soboto nekaj pred 5. uro.
Oglej si celoten članek

Osumljeni 23-letnik, ki so ga pridržali, je po navedbah policije v sporu uporabil nož in eno osebo lažje, drugo pa huje poškodoval. Kriminalisti informacije še zbirajo.

Kot so danes sporočili iz Policijske uprave Ljubljana, so kriminalisti doslej ugotovili, da je v središču Ljubljane prišlo do verbalnega in nato še fizičnega spora med več osebami, v katerem je osumljeni 23-letnik uporabil nož. Policisti so ga kmalu prijeli in pridržali, o dogajanju pa še naprej aktivno zbirajo informacije.

Osumljenega bodo, kot so napovedali pri Policijski upravi Ljubljana, privedli k preiskovalnemu sodniku zaradi suma storitve kaznivih dejanj poskusa uboja in povzročitve lahke telesne poškodbe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • MK
    13:43 22. Avgust 2021.

    čefurji

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.