Srbi sodijo narkokralju

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Balkanski bojevnik. Srbi v popolni tajnosti sodijo narkokralju.
Oglej si celoten članek

Specialno sodišče je predvčerajšnjim v popolni tajnosti začelo soditi domnevnemu balkanskemu narkokralju Darku Šariću, ki je že od oktobra 2009 na begu. Tožilstvo mu očita, da naj bi s tremi pajdaši iz Brazilije tihotapil 990 kilogramov kokaina.

Tožilstvo sumi, da je ta droga le del dobrih dveh ton kokaina, kolikor so Šarićevi združbi zaplenili oktobra 2009 na ladji v Urugvaju. Del tihotapske verige naj bi bili tudi združba Ljubljančana Dragana Tošića (na fotografiji) in 16 njemu podrejenih pajdašev, ki jim sodijo na ljubljanskem sodišču. Šariću so v Beogradu začeli soditi na podlagi četrte obtožnice, ki so jo tožilci zoper njega in štiri domnevne pajdaše vložili oktobra lani. Začetka sojenja sta se udeležila le dva izmed njih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.