"Srebrno priznanje" za Žurnalov FB

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Žurnalova Facebook stran je med tiskanimi mediji dobila "srebrno priznanje". Na prvem mestu so Računalniške novice.
Oglej si celoten članek

S pomočjo analitičnega orodja Socialnumbers, ki meri uspešnost aktivnosti blagovnih znamk, podjetij in javnih oseb na Facebooku, je strokovnjak za družabna omrežja Matej Špehar naredil seznam na Facebooku uspešnih tiskanih medijev.

Prvo mesto je pripadlo Računalniškim novicam, ki so bile med prvimi mediji, če ne celo prvi medij, prisoten na Facebooku.

Drugo mesto si je zaslužila naša Facebook stran, ki je res aktivno zaživela pred enim letom. "Vsebine se lepo prepletajo, za razliko od komunikacije večine tiskanih medijev ne gre samo za linke na članke iz spletnega portala, ampak tudi za objave, ki so rezervirane samo za Facebook uporabnike. Simpatično je tudi razkrivanje 'zaodrja' redakcije, ki običajno za seboj potegne visoko stopnjo feedbacka uporabnikov," ugotavlja Špehar.

Seveda ima naša stran tudi nekaj pomanjkljivosti in trudili se bomo, da jih čim več v čim krajšem času tudi odpravimo.

Med tiskanimi mediji nam sledijo Slovenske novice, Cosmopolitan in Večer.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.