Srečen razplet na bazenu

Foto: Nada Černič Cvetanovski
Foto: Nada Černič Cvetanovski
Posredovanje. Reševalec iz vode potegnil utapljajočega se dečka.
Oglej si celoten članek

“Reševalec Matjaž je v hipu odvrgel telefon in torbico, se pognal v vodo in iz nje potegnil dečka, ki je silovito zamahoval z rokami in se utapljal,” sobotno akcijo na bazenu opisuje vodja kopališča Borut Bizjak. Zaradi hitrega odziva se je vse izteklo srečno, saj je deček popil le nekaj bazenske vode.

Pokazal, kako plava
“Deček je hotel mami pokazati, kako zna plavati. Po nekaj zamahih ga je začelo vleči k tlom, zato je mati skočila za njim, deček se pa se je je oklenil, zato je k tlom povleklo še njo,” je materino zgodbo povzel reševalec Matjaž Koritnik.

Mati se je izvila iz dečkovega objema, saj bi sicer oba utonila, stanje pa je rešil reševalec, ki se je dečku približal s hrbtne strani in ga dvignil iz bazena. “V bazenu je bilo polno ljudi, ki so mirno plavali mimo. Nihče od njih ni priskočil na pomoč materi z otrokom,” je nad brezbrižnostjo do sočloveka zaskrbljen Bizjak.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:34 12. Julij 2011.

    to da vsi samo gledajo in buljijo je stara zgodba. Vsak neki fantazira, ko pa pride do tega pa gre …

  • 08:05 12. Julij 2011.

    Dan danes se vsak samo zase briga.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.