Srečni Srečko in zapuščeni Pahor

Foto: Benjamin Kovač zares Foto: Žurnal24 Borut Pahor in Katarina Kresal sta napovedala zagon slovenskega FBI. Foto: Katarina Pernat Zlati odličnjaki Foto: Žurnal24 Medvedek bo kaj kmalu odbrundal v drugo evropsko državo. (Foto: Reuters) Foto: Policija Republike srbske Dragan Paravinja Foto: Democracy Now Žižek in Assange Foto: EPA Protesti v Grčiji Foto: EPA Dominique Strauss Kahne Foto: EPA Hugo Chavez je gost Fidela in Raula Castra na Kubi. Foto: Žurnal24 Preverite, da slučajno ne plačujete 40 evrov na mesec, porabite pa le za 20. (Fo Foto: Reuters Hrvaška EU Foto: Žurnal24 Alkohol vožnja iStockphoto
Zadnji junijski teden se je začel vroče tako v naravi, kot na politični sceni. Pahorjeva dvostrankarska vlada prepričuje samo sebe, da je sposobna velikih projektov, na dan je prišlo, da bi lahko slovenske sodne oblasti ustavile morilsko-posiljevalski pohod Paravinje.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.