Sredi avtoceste deklici rešil življenje

Foto: Žurnal24 Janez Fridl je deklici rešil življenje.
Bolničar prve pomoči Civilne zaščite Mestne občine Ptuj je na avtocesti pred Trojanami rešil življenje deklici. Bolničar je namreč s strokovnim prijemom pomagal, da je deklica izbruhnila bonbon, ki jo je dušil.
Oglej si celoten članek

Bolničar Janez Fridl je dopoldne peljal iz Ljubljane proti Trojanam, kjer je pred predori zagledal na desni strani stoječe vozilo z utripajočimi lučmi. Ob vozilu so stali prestrašeni starši, ki niso znali pomagati svoji hčerki, ki se je dušila in postopoma postajala modra.

Mati je bolničarju sporočila, da se otrok duši, zato je bolničar vzel otroka v roke in z ustreznimi prijemi pomagal. Ker ni šlo pri prvem poskusu, je poskusil drugič. Takrat je deklica izbruhnila bonbon in nato začela jokati, so še sporočili z Mestne občine Ptuj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.