Sredi dne jo je podrl na tla in okradel

Foto: Anže Petkovšek avtocestna policija
Foto: Anže Petkovšek avtocestna policija
Neznanega storilca še iščejo.
Oglej si celoten članek

Ljubljanski policisti so bili včeraj, okoli 12.30. ure, obveščeni o ropu na Celovški cesti v bližini ulice Na Korošci.

Ugotovljeno je bilo, da je neznanec pristopil do oškodovanke na pločniku, jo podrl na tla in ji odtujil nakit, ki ga je nosila, nato pa s kraja zbežal, so sporočili iz Policijske uprave Ljubljana.

Oškodovanka se je v dogodku lažje poškodovala. Storilec je povzročil za okoli 500 evrov materialne škode.

Policisti še nadaljujejo z zbiranjem obvestil za izsleditev storilca, o vseh okoliščinah pa bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Neznani moški je star okoli 20 let in izrazito suhe postave. Bil je oblečen v sivo majico s kratkimi rokavi in nosil modre jeans kratke hlače.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:47 11. Avgust 2022.

    Ljubljana najlepše mesto na svetu ne premore policijskih kadetov ,ki bi opravljali prakso v času dopustov . Za vse ,ki …

  • 13:30 11. Avgust 2022.

    Da, s temi migranti so sami problemi.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.