Sredi Ljubljane glava morskega psa

Foto: Bralec
Foto: Bralka
Našega bralca je sredi Ljubljane presenetila glava morskega psa. "Le kaj si mislijo tujci, ko vidijo tole sredi Ljubljane," se sprašuje.
Oglej si celoten članek

Danes zjutraj je našega bralca v bližini ljubljanske tržnice presenetila glava morskega psa. Po njegovem mnenju morska glava ne spada na ulico. "Le kaj si mislijo tujci, ko vidijo tole sredi Ljubljane?"

Kot nam je dejal gre za reklamo ene izmed ribarnic na tržnici. "Danes je tu glava morskega psa. Pretekli teden je bila mečarica. Na srečo so po našem posredovanju psa že odstranili. Grozno, ne vem, kaj si predstavljajo. Vse za reklamo."

Ste tudi vi opazili kaj posebnega? Pošljite nam fotografijo ali tekst pred spodnjega obrazca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 11:30 29. Januar 2013.

    Po mojem gre zgolj za opozorilo, da plavanje v Ljubljanici ni priporočljivo zaradi morskih psov..

  • 14:28 28. Januar 2013.

    Kaj a so to fotkal :<br />volilno plakat za župana Lj, <br />ali je reklama za Lj , <br />ali …

  • 20:22 27. Januar 2013.

    Nič se ne ve. Po mojem je to opomin nekomu, ki je tudi brez las!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.