Sredi noči po Bovcu lovili osla

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nenavadna nočna akcija: najprej so ga lovili policisti, za tem še domačini in gasilci.
Oglej si celoten članek

V sredo ponoči, okoli tretje ure zjutraj, sta bovška policista na cesti sredi mesta naletala na osla, ki se je sprehajal po cesti. Najprej sta ga hotela ujeti, vendar jima je zbežal, zato sta na pomoč poklicala gasilce, navajajo na spletni strani Primorskih novic. 

Na nočni klic so se odzvali trije gasilci, vzeli vrv in poklicali domačina, saj so mislili, da je žival njegova. Žal ni bilo tako, vendar jim je domačin vseeno priskočil na pomoč.

"Obroč okoli osla so uspešno “stisnili” pri stanovanjskih blokih na Brdih, kljub temu jim je zbežal in se skušal pritajiti še za enim blokom, nato pa so ga uspešno ujeli z vrvjo, ga zavezali in obvestili lastnika. Medtem so namreč ugotovili, čigav je," so o nočni avanturi trmastega osla zapisali v Primorskih novicah in dodali, da je žival zbežala iz ograde nad Bovcem in se odpravila po cestah proti nižjim delom mesta.

Domnevajo, da se je osel želel vrniti v ogrado pod Bovcem, v kateri je preživel poletje in jesen.

dezurni@zurnal24

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:35 15. Januar 2016.

    Po mojem pa je bil namenjen da obišče kakšnega sorodnika na visokem položaju v Ljubljani.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.