Sredi noči stekla reševalna akcija

Foto: Profimedia
Nekaj minut pred polnočjo so jih poklicali na pomoč.
Oglej si celoten članek

Reševalci Gorske reševalne službe Bovec so bili nekaj minut pred polnočjo obveščeni, da sta dva češka planinca ostala na vrhu Kanina in ne najdeta poti v dolino. Stekla je reševalna akcija, ki so jo izvedli reševalci GRS Bovec. 

Ob 3.50 so le našli planinca. V dogovoru z vodstvom žičnice bodo ostale člane reševalne ekipe prepeljali do vrha, kasneje pa vse v dolino, je še sporočila uprava za zaščito in reševanje. 

Padel v potok

Nekaj po 22. uri so imeli veliko dela v Lepeni, v občini Bovec. Starejši tuji državljan je namreč padel v potok Lepenico in se poškodoval. 

Posredovali so gasilci PGD Bovec, ki so poškodovanca prenesli iz potoka in mu nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev NMP ZD Tolmin.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 08:51 21. Julij 2018.

    Vsak mesec lahko vsakdo zasluži 25000-35000 evrov. Prejel sem zadnjega meseca 33625 evrov iz tega dela. To je enostavno in …

  • 08:48 21. Julij 2018.

    Ne vem zakaj se takale reševanja ne zaračunajo,predvsem pa helikopterska,zgleda,da je država bogata da tele klošarje,ki se šetajo u japankah …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.