Sredi noči zagorelo, ogenj uničil hišo

Foto: Profimedia
Ponoči je zagorela stanovanjska hiša v Pavičičih v občini Črnomelj.
Oglej si celoten članek

Po podatkih uprave za zaščito in reševanje so bili o požaru obveščeni ob 2.17. V naselju Pavičiči v občini Črnomelj je zagorela stanovanjska hiša.

S PU Novo mesto so sporočili, da so gasilci požar omejili in pogasili. V požaru ni bil nihče poškodovan. Po prvih ugotovitvah je ogenj uničil ostrešje hiše. 

Požar na objektu velikem 15 x 6 metrov so pogasili gasilici PGD Črnomelj, Tribuče in Adlešiči. Dežurni delavec Elektra je na objektu izklopil elektriko.

Policisti in kriminalisti danes opravljajo ogled požarišča in ugotavljajo vzroke za nastanek požara. O ugotovitvah bodo po zaključeni preiskavi seznanili pristojno tožilstvo. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.