Sredi Nove Gorice ženski z vratu vzel verižici

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Mlajši moški je pristopil do ženske in ji sredi dopoldneva z vratu odvzel verižici.
Oglej si celoten članek

Novogoriški policisti so bili nekaj pred 11. uro obveščeni o drzni tatvini na Delpinovi ulici. Neznani mlajši moški je pristopil do starejše oškodovanke na parkirišču in ji z vratu odvzel dve zlati verižici z obeski. Nato se je usedel na sopotnikov sedež osebnega avtomobila ljubljanskih registrskih številk, kjer ga je že čakal voznik. Osebno vozilo je odpeljalo s parkirišča na Delpinovi ulici, nato pa se je za storilcem izgubila vsakršna sled. 

Občanka pri tem ni bila telesno poškodovana. Policija je začela z dejavnostmi za izsleditev obeh neznanih storilcev. Za zdaj ju še niso izsledili.

Policija zaproša morebitne očividce oziroma vse, ki bi o drzni tatvini imeli kakršne koli koristne informacije, da pokličejo policiste Policijske postaje Nova Gorica (Sedejeva ulica 11, 5000 Nova Gorica, telefon: (05) 303 44 00, elektronska pošta: pp_nova_gorica.pung@policija.si) oz. jih sporočijo številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:36 26. Maj 2017.

    Tudi v SLO bo treba legalizirati nošenje osebnega orožja, da se v takem primeru takoj obračuna s takimi kreteni.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.