Šrotova prodaja BMW

Foto: Žurnal24 Na oglas in prodajalko nas je opozoril bralec. (Foto: Žurnal24)
Avto. Avtomobil v lasti družbe Atka - Prima je naprodaj.
Oglej si celoten članek

Za slabih 20 tisoč evrov se na spletni strani Avto.net prodaja rabljeni BMW serije 7, ki je v lasti podjetja Atka - Prima. Družbo vodi žena nekdanjega prvega pivovarja v državi Boška Šrota Anica Aužner Šrot.

Kontakt: gospa Anica
Pet let star avtomobil z nekaj več kot 200 tisoč prevoženimi kilometri Šrotova prodaja prek celjske prodajalne z rabljenimi vozili za 19.900 evrov. Več informacij o vozilu pa morebitni kupci lahko dobijo pri "gospe Anici", navajajo na spletni strani.

Spomnimo: zakonca Šrot sta kot lastnika družbe Atka - Prima prek Kolonela, Centra Naložbe in Infond Holdinga obvladovala Pivovarno Laško.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.