Štajerska avtocesta: Povozil pešca in pobegnil

Foto: Andrej Leban Policija in nova vozila Foto: Andrej Leban Policija in nova vozila znak 113 Foto: Andrej Leban Policija in nova vozila Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL Prometna nesreča na Hrvaškem
Sinoči, ob 21.35 se je zgodila huda prometna nesreča.
Oglej si celoten članek

Do nesreče je prišlo, ko je 34-letni pešec hodil po voznem pasu štajerske avtoceste pri odseku 31 izven naselja Šentilj, iz smeri Avstrije proti Mariboru. V tem trenutku je po istem prometnem pasu v smeri proti Mariboru pravilno pripeljal neznani voznik z neznanim vozilom in kljub zaviranju trčil v pešca, ki je padel po vozišču ter zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče. Voznik po trčenju ni ostal na kraju nesreče, ampak se je odpeljal v smeri proti Mariboru in s tem zapustil poškodovanca brez pomoči.

Policija neznanega voznika in očividce prometne nesreče naproša, da zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče pokličejo na tel. št. 02/450-20-30 (PPP Maribor) ali 113 oz. se oglasijo na Postaji prometne policije Maribor, Ptujska cesta 117.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 12:31 3. Avgust 2017.

    In kako pride pešec na avtocesto brez nadzora DARSA ? Menda imajo vse pokrito s kamerami ?

  • 11:46 3. Avgust 2017.

    Z vsem spoštovanjem do umrlega, ampak kaj je delal kot pešec, na avtocesti, na voznem pasu ??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.