Štajerska: Mrtvo pijan se je zvlekel v avto in zapeljal na cesto, sledilo je to …

Foto: Nik Rovan Alkotest
V ponedeljek zvečer se je na cesti Vinska Gora-Velenje zgodila prometna nesreča, v kateri je 60-letni voznik čelno trčil v osebno vozilo voznice, ki je pravilno pripeljala nasproti.
Oglej si celoten članek

Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imel moški v krvi okoli tri promile alkohola. 42-letna voznica se je lažje poškodovala, so sporočili celjski policisti.

Policisti so v ponedeljek okoli 20.30 dobili obvestilo, da voznik osebnega vozila na relaciji Vinska Gora-Velenje s svojo vožnjo ogroža udeležence cestnega prometa.

Voznik je najprej zapeljal na levo smerno vozišče in z ogledalom oplazil ogledalo naproti vozečega vozila, po približno kilometru vožnje pa je znova zapeljal na levo smerno vozišče in čelno trčil v osebno vozilo voznice, ki je pravilno pripeljala nasproti. Policisti bodo zaradi suma nevarne vožnje povzročitelja nesreče kazensko ovadili.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 12:45 14. Avgust 2018.

    Sum nevarne vožnje??? Poskus uboja, ne pa sum nevarne vožnje.

  • 12:07 14. Avgust 2018.

    Babam sploh ne bi smeli dati vozniškega dovoljenja! Če takrat baba ne bi bila za volanom, bi tudi pijan voznik …

  • 11:00 14. Avgust 2018.

    Pijan voznik .............to je klasika vinorodnega območja .Drugače pa je vse v redu z njim .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.