Štajerski par nakradel za 5 tisoč evrov

Foto: Žurnal24
Celjski policisti so minuli teden odvzeli prostost 24-letni Celjanki in 33-letnemu Žalčanu, a jih po zaslišanju že spustili na prostost. S krajo naj bi povzročila za okrog 5 tisoč evrov škode.
Oglej si celoten članek

Policisti Policijske postaje Celje so odvzeli prostost Celjanki in Žalčanu, ki sta osumljena storitve kaznivih dejanj velike tatvine. Oktobra sta namreč iz osebnega avtomobila, parkiranega na Slancah pri Teharju, ukradla rezervne ključe avtomobila in ključe stanovanja lastnika avtomobila.

Nato sta v naslednjih dneh iz avtomobila ukradla 18 kilogramov kave, dve kuverti z gotovino, kotno brusilko in nekaj električnega orodja, moško verižico ... Iz stanovanja v Celju, v katerega sta vstopila z ukradenimi ključi, sta odnesla okoli 2.500 evrov gotovine ter DVD predvajalnik, digitalni zvočni projektor, radio, več daljinskih upravljavcev in še nekaj drugih stvari.

Lastnika sta oškodovala za okoli 5 tisoč evrov. Osumljena, oba sicer uživalca prepovedanih drog, sta po zaslišanju že na prostosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.