"Stanje na Bledu odganja turiste"

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 stopnice Foto: Žurnal24
"Bled – najbolj obiskan turistični kraj v Sloveniji. Koliko časa še?" se sprašuje naš bralec ob posnetkih stopnic, ki so bile v času poledice zagotovo pravi izziv za sprehajalce.
Oglej si celoten članek

"Stanje je neverjetno in odganja turiste. Pred tednom dni se je neka Angležinja dobesedno sesula po stopnicah, saj so te popolnoma uničene," nam je sporočil ogorčen bralec. Fotografije z Bleda pričajo o tem, da eden naših najbolj turističnih krajev za privabljanje turistov ne skrbi ravno najbolje.

Nevarne stopnice: oglejte si galerijo.

Vprašanja v zvezi s stopnicami med Ljubljansko in Cesto svobode smo naslovili na občino. Kot nam je povedal župan Janez Fajfar, so stopnice v lasti Park hotela. "Po naših informacijah je lastnik Sava hoteli Bled seznanjen s poškodbami in je že naročil nujna vzdrževalna dela," je zatrdil Fajfar.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.