Stanovnikovi podprli Türka

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Stanovnik prihajajoče predsedniške volitve označil za plebiscit, ki bo zaustavil "nevarni tok v slovenski politiki". Podprli Türka. Lukšič: Kot bi se oče odpovedal otroku.
Oglej si celoten članek

Prihajajoče predsedniške volitve niso normalne volitve, temveč plebiscit, je na seji glavnega odbora Zveze združenj borcev za vrednote NOB Slovenije povedal predsednik zveze Janez Stanovnik. Kot je dejal, lahko edino ta plebiscit zaustavi nevarni tok, ki se kaže v slovenski politiki. V zvezi so se sicer že odločili, da bodo podprli Danila Türka.

Na Stanovnikove izjave so se odzvali pri SD. "Sporočilo Zveze združenj borcev za vrednote NOB Slovenije, ki je dalo podporo predsedniškemu kandidatu neke druge stranke in ne kandidatu stranke Socialnih demokratov Borutu Pahorju, v SD sprejemamo tako, kot da se je oče odpovedal svojemu otroku. Vrednote narodno-osvobodilnega boja pa bodo še naprej pomembno vodilo naših ravnanj," meni predsednik stranke Igor Lukšič.

Iz štaba predsedniškega kandidata Boruta Pahorja pa so sporočili, da Stanovnikove izjave uresničujejo Pahorjeve bojazni o tem, da se bomo Slovenci vse bolj razklali. Pred dnevi je že dejal, da bomo Slovenci sami sebi skopali še večjo jamo, če bodo te volitve nič več kot le referendum o tem, kdo je za in kdo proti Janševi vladi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 08:29 30. September 2012.

    Tukaj se ne gre več za partizane..partizani so umrli ko je tito umrl oz .takoj za tem dogotkom. Poglej ozadje …

  • 09:04 26. September 2012.

    pustimo te uboge partizančke, naj dočakajo dostojno smrt, ne blatimo jih in ne sramujmo se zgodovine.!!!

  • 20:11 25. September 2012.

    sedaj se je pokazalo kakšen dvoličnež je Pahor.<br />govori o razkolu naroda, smešno saj je prav on sodeloval z Janšo, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.