Starejša voznica trčila v otroke, osemletnik huje poškodovan

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Na prehodu za pešce trčila v tri otroke.
Oglej si celoten članek

78-letna voznica osebnega avtomobila je v soboto popoldne na Resljevi cesti v Celju na prehodu za pešce trčila v tri otroke, ki so pravilno prečkali prehod. V trčenju se je osemletnik huje poškodoval, 14-letnici pa lažje, so sporočili s Policijske uprave (PU) Celje.

Kazenska ovadba zaradi prehitre vožnje

Voznica je pripeljala iz smeri Bežigrajske proti Mariborski cesti. Pri tem ni vozila s takšno hitrostjo, da bi lahko pred prehodom za pešce varno ustavila, zato jo bodo policisti kazensko ovadili zaradi povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti, so dodali na celjski PU.

Fotografija je simbolna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:47 30. Januar 2023.

    Kazen 8 let v domu za ostarele.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.